Basisonderwijs Werkplaats Kindergemeenschap

plaats
Bilthoven
opdrachtgever
Werkplaat Kindergemeenschap Bilthoven
architect
Teeuwisse & Willems architecten en adviseurs
bijzonderheden
  • Mechanische toe- en afvoerventilatie middels ronde luchtslangen
  • Verwarming middels vloerverwarming in combinatie met naverwarming van de ventilatielucht
  • Open karakter van de school door overlopen van stamzones (lokalen) in het centrale middengebied
  • Groene leeromgeving
  • Energiemonitoring ten behoeve van de bewustwording bij de leerlingen
  • Combinatie LED-verlichting in centrale gebieden en daglichtafhankelijke regeling van de verlichting van de stamzones
  • Intelligentie sturing van de verlichting middels KNX-besturing
  • Frisse scholen klasse B
vloeroppervlakte
700 m2
installatiesom
Ca. € 0,25 mln
oplevering
2014
Copyright © 2020 Ingenieursburo Linssen B.V.
Installaties & duurzaamheid