Opening TivoliVredenburg

nieuws

Na een bouwperiode van 4 jaar was het muziekpaleis TivoliVredenburg in Utrecht klaar voor de opening en die werd groots aangepakt met het twee weken durende TivoliVredenburg Festival.

Het festival ging van start op 21 juni met optredens van onder andere Dotan, Janine Jansen, The Opposites en The Kyteman Orchestra. Gedurende de twee weken die volgden was er een familiedag, werd er een lezing gegeven door alle architecten van TivoliVredenburg, vond het Internationaal Kamermuziek Festival plaats en traden er diverse artiesten op.

Op 3 juli, de laatste dag van het festival, werd met een slag op de gong TivoliVredenburg officieel geopend door Koning Willem-Alexander. Aansluitend werd de koning rondgeleid door het muziekpaleis. In elk van de maar liefst vijf concertzalen kreeg hij een optreden te zien. Zo bracht in Ronda Thé Lau met zijn band The Scene het nummer “Open” ten gehore.
In TivoliVredenburg zullen, zoals ook tijdens het openingsfestival, optredens plaatsvinden van uiteenlopende genres. Van pop tot rock, van jazz tot klassiek. Zo zal TivoliVredenburg een heel divers publiek trekken.

Copyright © 2024 Ingenieursburo Linssen B.V.