Handtekeningen gezet onder raamovereenkomst met het Dijklander Ziekenhuis

nieuws

Het Dijklander Ziekenhuis heeft een raamovereenkomst voor onbepaalde tijd gesloten met Ingenieursburo Linssen, Gortemaker Algra Feenstra architects, ptg advies, BAM Bouw en Techniek en Heddes Bouw & Ontwikkeling. Op donderdag 11 april hebben de raad van bestuur van het Dijklander Ziekenhuis en de betrokken partijen hun handtekeningen onder het contract gezet.

In 2017 zijn het Waterlandziekenhuis te Purmerend en het Westfriesgasthuis te Hoorn gefuseerd tot het Dijklander Ziekenhuis. De fusie leidt tot diverse verbouw- en renovatieprojecten die het Dijklander Ziekenhuis met een vast team in bouwteamverband wil uitvoeren. Recentelijk is als proefproject het Moeder-Kind Centrum in Hoorn verbouwd, deze maand wordt het Scopiecentrum in Purmerend opgeleverd. Voor de komende jaren staan er nog zeker 20 projecten gepland voor beide locaties.

Aangezien wij bij beide ziekenhuizen al langdurig betrokken zijn (al een kleine 25 jaar in Hoorn en 5 jaar in Purmerend) zijn wij bijzonder blij met de verdere voortzetting van onze werkzaamheden.

 

Copyright © 2024 Ingenieursburo Linssen B.V.